Voi että pännii!

   Eilen hajosi autoni. Vanha, rämä, mitään tekemätön... Mitä sille voi tehdä? Ei toimi sähköikkunat, ei keskuslukitus, tuulilasi vaihtonsa jälkeen fuskaa tiivisteestä, ikkuna- ja kylkilistat eivät ole oikein paikoillaan, kuskin ovi klenkottaa vähän...  Katsastin juuri - läpi meni että pätkähti! Vetokoukku on, on viisi ovea, vain kerran on peltejä hitsattu = on ollut vain yksi ainua reikä!

Nyt mietin korjuutanko kuntoon vai en? Vähistä rahoista on paha nyhjästä. Korjuu maksaisi jotain 400-500e. Kunnossa ollessa autostani saisin ehken enemillään 1000e! Mutta tuossa kunnossa - olisiko 500e paha hinta? Romuttamolle kait ensimmäiseksi... Eli tointaako nyt laittaa 500e?

   Ja jos ei tuo riitä... eka kerran elämässäni tänään tuli saikkua ! No olen muutenkin ekakerran tilanteessa että yleensäkin "voin" saada saikkua! Mutta pännii siitä huolimati. Herran jestas et ottaa kaaliin!

11.%20ja%2018.9.2008.%20syksy%C3%A4.%200

Tääkin vain siitä että selkä ei kestänyt eilistä polttopuu-urakkaamme! Noin neljä tuntia tehtiin töitä. Nostelin kalpeja maasta syliin tai kottikärriin polvia taivuttain en selällä työskennellen. Siitä ladolle kävellen tai kärriä kärräten. Sitten sylillisen mäjäys heittopinon päälle tai muutama klapi kerrallaan heittäin sinne pinon päälle. Tosin joutui hieman suorittamaan ns. kiertoliikettä niitä heitellessä.

Voi kuin sitä on hauras ja heikko - loppuin lopuksi. Olisko se ajatustyö jonka meikäläisen kroppa kestäs? Kun tuntuu muuten tää keho olevan heikkoa tekoa... vai käviskö niin että sitten heittäs pollakin?