... kuvaamaan! JEE!

   Tänään ahersin anivarhain luuttuin kera putai-putsittain loppuja huushollistain ja kun näytti ettei kello ollut senkään jälkeen viel paljoa, ja kun NÄYTTI että tuo Aurinko Armas yhä vaine kutsuvi miuta niin meikä likka se pakkasi kamppeensa kasaan ja nakkasi ne olallensa, käyden tietä pitkin kohti suurta maailmaa, Poika Poloisellain. Kuvaten.


2016.3.16.%20Kivist%C3%B6ntie%2C%20Kumpu

   Täsä olen pitäjämme Kivistöntiellä Kumpulahden rantamaisemissa. Edessäni nakottaa Pajuluoto ja sitten sen takana avautuu Onkiveden suuret seljät.
Ihanaa, Suomalaisen keväistä, maalaismaisemaa.

2016.3.16.%20Kivist%C3%B6ntie%2C%20Kumpu

   Samalta paikalta kuvasin tämänkin kuvan.
   Periaatteessa ei mitenkään kuvauksellista: rospuuton vaivaama keväinen tie joka kulkee läpi valkian, laajan, peltoaukian joka on lumen peitossa, mutta miusta tämä on kauniimpi kuva kuin tuo edellinen samalta paikalta kuvaamani kuva.
Täsä on jotain joka puhuttelee enemmän. Tämä ei ole laaja ja lattea kuten edellinen - täsä on tarinaa. Tämä kertoo, juttelee, katsojalleen enemmän. Tämä antaa aivoille paremmin haastetta, kutsuu ihmistä ajattelemaan asioita; minne tie vie, onko ladossa kuivaheinää, jne..

2016.3.16.%20Kirjom%C3%A4entie%2C%20Potk

   Tämän kuvasin Kirjomäentien ja Potkusalmentien risteyksessä tähyten kohti koillista taivaanrantaa.
   Vasemmalla on kyseinen Kirjomäki suurine rinteineen. Niin "suurineen" että näin rantaa seuraavaa tietä pitkin  kulkiessa ja tämän rinteen yht´äkkiä eteen tullessa, se pakotti miut pysähtymään ja kuvaamaan tätä maisemaa. 

2016.3.16.%20Narvanjoentie%2C%20edess%C3

   Tämän nappasin Narvanjoentieltä siten että kyseinen joki kulkee tuolla edessä laakson pohjalla ja taakseni jää Kotimäki niminen isohko mäki.
   Se että tälle tielle lähdin oli ihan tarkoituksellinen pointti miulle: jos joku teistä Lukiain Armahat miustaa niin olen puhunut teille jossain kirjoituksessain täällä että "tuolla takana on silta josta puolisoni puhui että siun pitää se joskus kulkea...", tai jotain sellaista, niin nyt, tänään, mie sen sitten tein! Kuljin juuri sen sillan tietä ja juuri sitä siltaa pitkin! Tosin nyt autolla ja ihan toiseen suuntaan kulkien kuin mitä mielessäin sen ain kuvittelin ja ajattelin. Mutta näin "vastakarvaankin" matkaten olivat nämä maisemat  todella huikeat ylitse tämän Narvanjoenlaakson. En yhtään ihmettele miksi puolisoin miuta tänne usutteli... ja nyt vasta mie tänne ehätin...

2016.3.16.%20Ulpas%20%281%29.jpg

   Lammellani.
   Kevättalven iltapäiväisen, lämpimän, Aurinkoisen lämpöä hehkuvien säteiden loisteessa. I-HA-NAA!


   Näin kului miun päiväsyvän tänään. Huomenna onkin sitten uudet "haasteet" ja uudet "kujeet"..