Sydäreihini on viel tovi aikaa muttas olen täsä pikkuhiljaa alkanut leipoilla siihen kaikkea sellaista jonka voin ihan huoletta jo nyt valmistaa sillä ne säilyvät hyvin kun ovat "kuivia" valmisteita - ja osan pakastan talteen toviksi.


2016.2.9.%20Lexia-viipalepikkuleiv%C3%A4

   Herkulliset Lexia-viipale pikkuleivät.
Helpot, yksinkertaiset ja nopeat tehdä.

2016.2.9.%20Hiutalepikkuleiv%C3%A4t..jpg

   Ns. kaurahentuset tahi -lastuset... kuka nyt miksikin näitä nimittää.
Mie vaine teen ain useasta viljasta ( kuten nytkin ) enkä yksin kaurasta.
Yhtälailla kuin nuo viipalepikkuleivät - ovat nämäkin sellaisia "hyviä". Jos söisin "urakalla" pikkuleipäsiä niin nämä olisivat toiset sellaiset ettäs kun olisi kippo ulottuvilla ja ehtoota aikaa istua vaik töllöö töllötellä niin näitähän popsisi ihan huomaamati vaik kuin paljon :)

2016.2.10.%20Suklaacookiet%20ja%20Syd%C3

   Suklaacookiet ja Sydänystävän pikkuleivät.
Suussa sulavat suklaiset jotka maistuisivat näin suklaan persolle ihmiselle - mutta ei nyt.
Sydämet nuo ihanaiset jotka ovat hentoiset, suussa sulavaiset ja HYVÄT! Täytteeksi niihin laitoin mustaviinimarjahyytelöä jonka viime syssyllä keittelin. Jam!

2016.2.14.%20Lusikkapikkuleiv%C3%A4t.jpg

   Lusikat ja Lusikkapikkuleivät. 
Nämä perinteistä perinteisemmätkin ja taatusti kaikille maistuvat ihanauudet. Näiden täytteeksi valitsin tekemäni valkokarvishillon. 

2016.2.11..jpg

   T - tupla-ii - kerien ( tein myös toise mutta se ei "kerennyt" valokuvaani... ) kera Marianne-kahvikakkusten.
Tikru kylläkin kolmella raidalla eikäs kahdella vaik kuin "tuplasta" puhun... ja yksi nuista Marianneista meni tyttärein miun perheelle heti nautittavaksi, syötäväksi, kun siihen tuli lievä "valuvika" vuokaa kakusta irrottaessain. Ei sellatiis kehtaa tarjolle juhlapöytään laitella.

   Näitä leipomisiani jatkan varmaankin viel täl viikolla - ja ensiviikollakin...

   Sitten leipoilin tälle päivälle nämä kolme kaunista, ja maukasta kakkusta, osallistuessani muutaman muun henkilön kera Ravintolapäivään.  Kaik tein laktoosittomina ja gluteenittomina.

2016.2.21.%20Puolukka-kinuski%20t%C3%A4y

   Puolukka-kinuski täytekakku.
Täytteesään kyeisiä aineita kera kretan ja vaniljaisen tuorejuuston. Päälle keitin kinuskin ja ruoilleen laitoin kretaa koripunoksella.

2016.2.21.%20Marianne-tuorejuustokakku.%

   Mariannekakku, juustokakku.
Pohjanaan ja "lakinaan" palat tavallista kääretorttupohjaa kaakaojauheen kera. Välissään tavan tuorejuustoa, kretaa ja Marianne-rouhetta.

2016.2.21.%20Suklaa-appelsiinituorejuust

   Suklaa-appelsiinijuustokakku.
Pohjanaan keksit kera hivenen rasvan. Suklaa-kerroksessa suklaata ( olisitkos tätä arvannut? ), kretaa ja tuorejuustoa sekä appelsiini-kerroksessa kretaa, appesliinimaitorahkaa ja - tuorejuustoa kera sitruunakuoriraasteen.