...eli t-ii-keri - tiikerikakku.

29.8.-14.%20Tikrukakku%20%281%29-normal.

29.8.-14.%20Tikrukakku%20%282%29-normal.

   Tulipa ihan kivan näköinen. Löytyy tikrun raidat ja kaikki.

   Aloitin viimo viikolla leipomisen. Niin-in, "aloitin". Koska...

   tulevan viikon torstai määrää paljon kuis täs käy. Majastani matalasta, tiipiistäni tomerasta, talostani somasta - iki-omasta on nyt sitten ilmaan heitetty, suu-sanallisesti jo sovittu että omistaja vaihtuvi tässä lähitulevaisuudessa. Nyt odottelen vain sanojen vakuudeksi hetkeä jolloin poltamme rauhanpiipun ja polttomerkkaamme omaisuuteni kuuluvaksi uudelle omistajalle.

Tätä hetkeä... tai siis tään hetken jälkeistä aikaa odotellessa valmistaudun nyt leipomalla monen moista herkkua jotta voin sitten allekirjoitusten jälkeen kutsua kaik naapurini kuudesta eri torpastaan, luokseni iltaa istumaan, kupposia kuumaa kaffeeta kallistelemaan ja viimeiset jutut vaihtamaan. (Eilen pruukkasin jo kutsukirjeet valmihiksi.)

Nyt on plakkarissa täytekakun pohja ja tää tikrukakku (eräs naapurini mies tykkää kaffeekakusta ja etenkin tikrusta joten ajattelin hälle, miulle ihmiselle tärkeälle, sit leiposta tään). Tänään meinasin pläjäyttää vinoneliä-pikkuleivät - jos en sitten muuta leipästen kuosia täs ennen kuin rupean hieromaan niitä kasaan... Haaveissani miun on et sit ainai raakasuklaakakkunen ja voileipäkakkukin. Mut saa ny nähhä kuin käy? Mitä sit loppuinlopuksi leipoilen?

 

   Nimimerkki: Kuumeisesti uutta omaa asuntoa etsivä, kohta katoton-ko, kuusen alla asuva, talon entinen omistaja.