No niin, nyt on sitten "Taivaanrannanmaalarin ajatuksia" - valokuvanäyttelyni ollut, purettu ja mennyt. Valokuvatkin jo irroteltu paspeistaan. Se aika kausi siis on loppu, finito, the end.
Nyt sitten vaine uusille urille - kussa vaine tietäisi ensin missä ne urat kulkevat...


2014.1.22.%20Talvea%2C%20-22%C2%B4C%20%2

   Sen verta mie kuiteskin tiedän ja tajuan että ensi viikko on Allan Akassani TYHJÄ! NOLLA! EI mitään VARATTUA! Wau! Siihen on jäänyt miulla vahingossa yssi viikko johka en ole laitellut sen kummemmin mitään sovittua jutskaa. Ihan vahingossa. Se on vaine tapahtunut - huomaamati. Kunne nyt täsä mennä viikolla sen hoksain. Ja arvaatkaas mitä Lukijani Armaani? Arvatkaas mitä mie sillä nyt sitten teen?
   Mie lähden reissun päälle! Haa! Ja hah, hah, haa!

   Ekasteks sovin tyttäreni 24/7 kera että menen hänen tykönsä ekaksi yöksi huomenissa. Yön seutuun vaihdan hänen kukkain mullat uusiin jotta kukkasensa sitten hyvin voivat ja kasvavat. Samoin tein siellä sitten ohjaanien kera jutskataan tarvittavat asiat kuten aina siellä hänen tykönänsä käydessä pruukataan tehdä...
Sitten kurvaan toden näköisesti mökkimme suuntaan ja hivenen muuallekkin siinä matkalla. Yöksi palajan pika-pikaa kotiain, Majaani Mahtavaiseen.
   Ja sitten... sitten on varattuna kaksi seuraavaa yötä kaukana, kaukana... jossakin. Sitä en viel kerro teille, en ääneen lausu ilmoille iloksi suunitelmaani, muttas vuotan kyl malttamattomana että pääsen matkaan ja esim. nytten sinne mistä ne yöni varasin.
Se mikä kiva juttu kun emmin reissullein tälle lähtöä ( vasiten tuonne kauemmaksi ) on se että kun varasin paikkaa itselleni niin siellä oli niin ystävämmällinen respan henkilökunta että järjestivät Hepo Hopiallenikin oman paikan; saan sen li´ijan päähän aivan varmasti ( muutoin olisi ollut hotellin ja vierasmajan majoittuville vaine yhdeksän johdollista paikkaa periaatteella kuka ensin töpselin päähän kerkii! ) - henkilökunnan parkkipaikalle! Vau! Arvatkaas kiittelinkö vuolain sanoin tätä ystävämmällistä tyttöstä siellä respassa joka otti ihan asiakseen kysellä muulta henkilökunnalta ja huoltohenkilökunnalta että onko järjestettävissä takuuvarma paikka yöpyvälle asiakkaalle! Siis vain ja ainoastaan miulle nimetty paikka johdon päähän jota ei muilla yöpyjillä ole.
On se vaine mukava sitten mennä sinne kun saapi varmasti Heponsa lämpimään. Vasiten jos ja kun nytten on lupaillut tulevalle viikolle viel korkeampia Pakkas-Ukon puraisuja mitä mennä viikolla on ollunna.

   Nyt vaine huomenissa ennen kuin matkaan käyn, pitäisi miun sitten osata, muistaa, pakkailla kaik tarvittavat jutskat mukaani. Ihan useammallekin päivälle.
Kamera - ensimmäisten mukana, latureineen... Hlö.koht. hygienia-kamat - joo. Paljon paksuja ja lämpimiä vällyja itselleni ja Poika Poloiselle myöskin - niin. Kaik mitä näiden "yli" menee tahi otan - se on extraa - joo.