Koleilimma täällä Humisevallaharjullain tänä pänä tällaista, ja totesimma samoin tein jotta kyl paree on puristella pullasen muotoon...

82897144_464350427847359_333147702908524

2kpl kananmunia
1,5dl Erytritoli-sokrua
150g leivonta kasvisrasvaa sulatettuna
5dl Viljatuotteen vaaleaa jauhoa
3tl kaardemummaa
ripaus Urtekram vaniljapulveria
2rkl leivinjauhetta
( halutessa;
mantelia rouheena tahi lastuina
n.200g jotain maitorahkan korviketta ja vaikkas
hedelmiä/marjoja mausteeksi )

- Vaahdota kananmunat ja sokru kestäväksi vaahdoksi.
- Lisää kaik´ kuivat ainekset keskenään sekoittain, vaahdon sekaan.
- Lorauta sulatettu, jäähtynyt, rasva taikinaan ja sekoita tasaiseksi muru-massaksi.

82340583_466334304036508_756485901236620

- Muotoile taikinamurusta pyöreät, mieleisesi, pullaset ja laita joko muffinivuokaan - ilman täytettä tai....
... käytä esim. Amerikan-muffinivuokia - jos käytät täytettä:
notkista tällöin ensin maitorahka, painalla sitten pullan keskelle tarpeeksi leviä syvennyt ja laita -rahkaa siihen. Lisää hedelmät/marjat -rahkan päälle, tai jos haluat niin jo etukäteen -rahkan sekaan ja sitten ain pullasensa keskelle massana koko komeutta.
- Jos teet murenta pullaa, painelemati muruseosta mitenkään kasaan, ( ei miusta niin hyvää... ) ripotelyy koristeesi murenen pullan päälle; siis ilman -rahkaa tehdessäsi.
Jos teet pyöriät pullat niin voitele pullasesi ensin kananmunalla, koristele, ja sitten...
- ...paista kiertoilmauunissa +180´C kunne ovat valmiita.

82104682_505632206995633_886572729261830

   Mie en laittanut näihin koe-pullain jälkeisiin varsinaisiin pulliini olleskana mantelia kun en siitä niin diggaa. Vaine kananmunalla votelin.