...mie jotahii! Hitto, osaan mie ainakin noitua. Tahi osaan ainakin OPETELLA noitumaan! Vitsi että täl haavaa tekee mieli noitua oikein "olan takaa" ja "täräyttää" silleen KUNNOLLA! Kele!
En tiedä et tokkopa tuo on mitenkään mieltä ylentävää osata moinen "kunnia" mutta kummasti välleen tuntuu hyvältä kun antaa "palaa" reilusti!
Ja tää vuodoatus ( tää kaiken maailman marpattaminen taasen ) johtuu siitä et "leskeksi jäin" sitten taasen...
Ihan sen verta potuttaa et tekisipäs mielein miun ottaa ja issehii lähtiä jonnekkin. Mutta tiedänhän se ettäs en lähde. En ensinnäi osaa ja siks´ toisekseen: mitä se nyt hyödyttäisi? Ketä se avittaisi? Ei ainakaa itseäin. Se olisi sitten Lavantaudin hoidon jälkeen vaine kenkumpi olo ja tila kun väsyttäisi sen verta se yötä myöten valvominen. Ja menisi sit tovinen ( päiviä ja öitä monia ) unien tasaamiseen - kun muutenkin on nuihin unosten kera jo ihan omasta takaa onkkelmata.
Jotenka koissapa ollahan ja kotiin jäädään vaik mieli myllertääkin.
   Siks´ toisekseen on tänä pänä kemut tulossa:

2019.10.25.%20Tillikat%2C%20maidotonna..

   Tillikoita, maidotonna.

2019.10.23.%20T%20-%20tupla-ii%20-%20ker

   T - tupla-ii - kerien kaffeekakkunen, maidotonna.

2019.10.24.%20Omppu-Pomppu-piiras%2C%20g

   Katettu Omppu-pomppu-piiras, Kaiketon. ( Syödään lämmähytettynä näksien kera; mie omani joka on maustettu sit keinotekoisesti... )

2019.10.25.%20Kinkku-wurstipiiras%2C%20g

   Kinkku-wursti ( sori menin leipomuksissain sen verta "sekaisin" ettäs... ) sanoisin jotta jopa valkkari-pepperooni-wurstia. Suolainen piiras, sisältäin kevätsipulien vartta, kesäkurpitsaa, maissia, paprikaa punaisena ja keltaisena sekä edamia, emmentali-mozard-juustoa.
Elikkäs on sitten laktoositon, ja Kaikettomalle pohjalliselle tehtynä.

2019.10.25.%20Punajuuri-sinihomejuustopi

   Toinen suolainen. Nyt punajuuri-sinihomejuusto -piiras. Sis. juurikin näitä aineksia sekä sitten lisäksi edamia, hiven emmental-mozard-juustoa. Parsakaalia, tsipulia, paprikaa punaista ja keltaista.
Laktoosia sinihomejuustossa... Kaiketon pohja.

2019.10.25.%20Kai-pizza.%20Gluton%2C%20l

   Tään pizzan nimesin kaverini, ystäväni, rakkahan, mukaan joten tää on sitten xxxxx-pizza. Suomeksi sanoin Äijä-pizza.
Sisältää Kaikettomalla pohjalla lot of sinihomejuustoa, tomattipyrettä, edamia ja sitten ananasta, paistettua pekonia, kebab-lihaa, savustettua kinkkua, ja sellaista -wurstin kaltaista leikkelepalaa mut kun en taasen muista senkään oikeaa nimeä - sori, sori...

74243366_2362002007232213_61538136669416

   Mustaviinivarja-chia-siemen-hillollinen Suklaamoussekakku. Kaiketon ja/osaksi lakton.
Kuva tää siksi että näkyy ( tosin pienestä kuvasta on hiinä ja hiinä et näkyykö nyt sitten ihan oikeesti...? ) tuon hillon rakennetta joka on mielestäin ihan oivallinen kun se tuo chia-siemen antaa siihen sellaisen hivenen ryynimäisen koosteen.

2019.10.26.%20Mustaviinimarja-chia-sieme

Ja täsä kuvanen sitten kakustain tästä koristeltuna jo.
Välissä on kolme kerrosta kakkupohjaa ( niitä Kaikettomia- mitä pruukkaan tehdä jos saan ja voin itse tehdä sekä päättää et mitä tarjotaan mm. sukumme kekkereillä jotta voin itsekkin hiven maistella.... joten syömmä siis maito-tuotteita näin välleen kuhan ne ovat lakton eivätkä ole valmiiksi maustettuja jotka sis. sitten kaikkea muutakin ei-hyvää )

   Joo, siis on nää kemut tuloillaan tänään. Täsä ensin käväistää koko konkkaronkka tuolla keskustassa teatteriesityksessä josa ovat mukana muoskain miun kera muoskain muksuin, ja sitten tehdään "paluu muutto" tyköni josa sit juhlistetaan yhden muoskain pyörehiä näin syömällä ja juomalla pitkälle tummumaan yöhän asti.

   Mietin tosa äskettäin tuolla kylillä eräässä kylämme tapahtumassa käydessäin ( täsä välleen kun tuli pieni tau´on paikka valmistelujeni näiden väliin jotta pystyin josain lähtiä käväisemään ) että on se kiva että osaan...
Osaan mm. pyörittää HULA-vannetta painoltansa 1,2kg ( vahi oliko se 1,8? )! Siis osaan kun olen opetellut. Mutta sitten mitiskelin perähän ettäs osaisikos sit keveämmällä vanteella yhtä lailla? Tjaa - enpää tuota tiedä.
   Mietiskelin ettäs sit en osaakkaan "pitää Miestä itselläin"?
Katselin siellä kun parit kulkivat ees ja taas. Kahdestaan. Katselin kun perheet kulkivat keskenänsä. Katselin kun yleensäkin oli miestä, naista. Oli ukkoa, oli akkaa. Ja kaikki he... kaikilla heillä joku - miulla ei ketään, ei mitään!
( Tää nyt tulee taasen tätä "paatosta" mutta minkäs teet: mie yritän - lupaan viel täsä joskus sen positiivisen pläjäyksen tehä tänne. Lupaan... )
Niin jotta - mikä siin on kun toisilla on, ja toisilla ei ole? Miksi toiset "saa" ja toiset ei? Kuka sen säätää, kuka määrää? Mihkä "kirkonkirjoihin" kirjattu on, mihkä Taivahan Kirjaan SUUREEN painettu on, että toisilla annetaan, toisille ei?
Vahi olenko mie isse vaine sen verta keheno?