Teinpäs taasen tään kakkusen jota suosittelen kaikille ruokatottumuksistaan huolimati; on sen verta hyvää, menevää...
Ja jos tuntuu et ei näin tällaisilla aineksilla - vaihda ns. normaaleihin aineisiin. Tulee yhtälailla hyvää ( katso tosin jauhojen määrää silloin; saattaa vaatia hivenen enempi normaalia vehnäjauhoa  )

193135957_4345556425477730_6734771766050
 
Appelsiini-suklainenkaffeekakku.
Kaiketon. Sis. nytten hasselpähkinää ja mantelia.
 
200g leivonta kasvisrasvaa
2dl käyttämääsi sokrua
3kpl kananmunia
1kpl appelsiinin kuori raastettuna + mehut
n.120-140/160g sulkaata rouhittuna
rovvaus mantelirouhetta
2tl leivinjauhetta
3dl Vaaleaa Viljatuotteen jauhoseosta

192957895_4345554558811250_4583961598760

( Täsä tään kertaiset suklaani, käyttmäni; kahta tyystin erilaista. Toisessa hasselpähkinää, toisessa vaniljaa mukanansa. )

193220558_4345553905477982_1451982312699

- Rouhi suklaat, raasta appelsiini ja puristeli mehut siitä samointein poies.
- Vatkaa pehmyt rasva ja sokrut valkiaksi vaahdoksi.

193008475_4345554932144546_6671600149879
 
- Lisää kananmunat joukkoonsa, vatkaa massaksi.

193500973_4345555382144501_1177539751879

( Kuvassain täsä menossa lisäys; toisella kädellä kaadan, toisella kuvaan... )
- Lisää suklaat, mantelirouhe, appesiinin kuori ja mehu taikinan sekaan. Kääntele käsin lusikkaa käyttäin kakkutaikinamassaksi.

192969755_4345555725477800_1028606564717
 
- Voitele käyttämäsi kaffeekakkuvuoka, tahi tee kuten mie; laittele leivinpapru vuokaan, sekä nostele saatu taikina siihen vuokaasi.
- Paista kiertoilmauunissa +170´C kunne valmista tulee.

193013198_4345556225477750_2480524016297

   Annan jäähtyä kotvanen tahi nauti jo lämmä ollessansa...
Palastele palasiksi ja pakasta "pahan päivän varalle"... jos sinne asti raaskit jättää kun on sen verta hyvää!