...ja kunnolla.

   Meiltä ( nyttemmin pitäisi miun opetella sanomaan minun, minun koti, minun luona, minun luolta... ) on muuttanut jo yksi jos toinenkin ( neljä lastani ) pois kotoa mutta ne olivat varmaankin ns. helpompia tapauksia miulle käsitellä koska olihan vielä nämä viimoset kolme nuorimmaistani jotka olivat, asuivat ja jäivät viel kotia. Pesä ei vielä tyhjennyt täysin vanhempien lasteni lähtiessä pois kotoamme.

   Siksipä sitten varmaankin tuli yllättäin tiukka paikka eteen kahden viimeksi muuttaneen muutaissa pois kotoa. Se sattui äidin sydämeen ja olemukseen toin teolla.

Muistissa on kuin itkin päivän jos toisenkin kun kaksi edellistä muksua lähti maailmalle. Ns. lopullisesti, eli muuttivat kimpsuineen kampsuineen omaan yhteiseen vuokrakämppään. Se oli iso muutos tähän kotiin. Samalla kerralla lähti kaksi lasta, nuorta, jotka olivat siihen asti pääsääntöisesti olleet vain päivisin poissa kotoa kun kävivät tahoillaan koulujansa kotoa käsin. He muuttivat pois - kerta heitolla. Ei ollut enää heitä ( ketään ), jotka palasivat aina ehtoolla ovestamme sisään. Se kirpaisi.

2013.6.16.%20Nean%20kera%20Kumpulassa%20

   Nyt sitten tää viimonen. Hän muutti kyllä tavallaan jo ennen nuita kahta muuttajaa pois kotoamme... Viime syksyllä kävi tämän pojan tie koulunsa asuntolaan opiskeluviikoiksi. Viikonlopuiksi ja loma-ajoille oli sitten muutto "äidin helmoihin" kun asuntolassa ei saa näitä aikoja viettää. Eli hän oli tavallaan jo poissa kotoa - mutta palasi kuitenkin aina viikonlopuiksi. Joten nytkin kun kaksi "toiseksi viimoista" muutti pois oli vielä tämä yksi poikani joka kävi näkysällä. Oli tavallaan vielä huushollia.

Tänään käytiin yksissä tuumin katsomassa ja sopimassa hälle oma vuokrakämppä. Jotenka hänkään ei sitten kohta enää tee "paluumuuttoa" viikonlopuiksi luokseni vaan "loistaa" poissaolollaan. Saa nähhä kuin äitin käy? Itkenkö vuorokauden vai kahden... itkenkö saavillisen vai kahden verran? Kuinka kirpaisee, kuin kolisee, kun talossa olen vain minä ja miun varjoni josta ei tekemälläkkään juttuseuraakaan oikein saa.

2013.4.7.%202.%20makkaranpaisto%20reissu

               Nimimerkki: Tyhjänpesänsyntrooma -ko?