Gluteeniton, maidoton, sokeriton....
300g tuoretta lohta nahattomana
tavan kokoinen mango; n.300g
1/2 pieni sipuli pienenä silppuna
maun mukaan suolaa
maun mukaan valkopippuria
2rkl oliiviöljyä
1rkl omenaviinietikkaa
1/2 pieni sipuli
2dl puuroriisiä
tilkka oliiviöljyä
n. 1l vettä
hitunen suolaa
- Kuori ja pilko mango astiaan poistaen mangon kivi.
- Poista lohesta tarvittaessa nahka ja ruodot sekä pilko lohi.
- Lisää loput ainekset ja sekoita kerralla kaikki aineet kulhossa.
- Laita tekeytymään jääkaappiin suljettuun astiaan n.20-30min.
- Laita kattialan pohjalle öljy ja lisää vettä n.2dl.
- Kun vesi kiehuu lisää riisit.
- Kunrsiisi on imenyt 2dl vettä, lisää loput vedet.
- Hivenen ennen täysin kypsymistä lisäää sipuli ja suola.
- Kun riisit ovat kypsät ota ja valele riisit kylmällä vedellä.
- Muotoile riisistä haluamasi muotoisia "sushia" ja
- ... tee samoin lohi-mangotartarille.
Nauti gluteenittoman soijakastikkeen kera.
Ja muista: syö tuorelohiateria samana päivänä kun sen valmistat!
Kommentit