Todellakin - elämääni kuuluu myös muutakin kuin leipominen ja valokuvaaminen näin arkielämäni lisäksi.
Teen käsitöitä - kun vaine kerkiän ja sit myös piirustelen silloin tällöin jotakin. Enimmäkseen kortteja tms. ystävilleni, tuttavilleni... ja sitten myös seinille erilaisia kuvia.
Mielessäin itää tällä hetkellä ( edelleen ) että tuohon itteni tuvan seinälle, tuohon juuri.... tuolle kohille... olisi hyvä piirustaa tiettyjä kuvia, mutta viel ei ole ollut sen aika et olisi tullut tunne; "NYT". Viel pitää vuottaa jonkun aikaa, odottaa sitä hetkeä kun se "nyt" tulee ja sitten alkaa hommiin. Tosin nyt on täsä ihan vuorokauden sisällä ratkiimassa muutoinkin elämässäni eräs asia josta sit tiedän et mitä tuleman pitää tulevaisuudessani seuraavat kahdeksan kuukautta, joten se nyt määrittää vielä enemmän kuin mitkään tuntemukset et mitä teen milloinkin ja milloin sit tulee se "nyt"-hetki.
MUTTA jos ei ole tietoa tulevasta, jos en saakkaan tietooni et  mitä tulen tekemään seuraavat kahdeksan kuukautta niin silloin todennäköisesti alan PIIRTÄMÄÄN! Mutta mitä ja minne niin se onkin sit ihan toinen juttu ja siitä en viel teille Armahat Lukiani mitään viel puhu, en pukahda. Se jääköön nähtäväksi... Tai - niin... jos piirrän ollenkaan.... Katsotaan nyt ensin kuis täsä vuorokauden sisällä käy. ( Mut se ei ole tuohon miun seinälleni, sen verta voin paljastaa jo nyt. )
   Täsä kuitenkin viime, ja tältäkin,  vuodelta piirustuksiani:


2016.5.11.%20Samin%20ja%20Heikin%20YO-ko

   Siksoni tuplapojat juhlivat viime keväänä ylioppilaskirjoituksiaan ja heille piirtelin nämä korttiset. Toisen toiselle.

2016.5.11.%20Samin%20ja%20Heikin%20YO-ko2016.7.14.%20Kimmo%20Kein%C3%A4nen%2050v

   Tämän kortin piirsin yhdelle entiselle naapurilleni kun juhlimme hänen 50-vuotis synttäreitään.


2016.10.23.%20Oulan%20ja%20Vilman%20kihl

   Tässä kortti miulta ja muoskiltain miun kun poikain kihlasi tyttönsä armeijan harmaissa valapäivänään.
Pääsin itse olemaan tässä onnenhetkessä mukana kun olin valatilaisuuttaan katsomassa ja poikani tuo kyseli miuta apurikseen yllätyskosintaansa. Kihlaus tapahtui miunun mummoni kihla-hääsormuksilla jotka olivat jo vanhuuttaan niin ohueksi kuluneet että ne on pitänyt aikojen saatossa juottaa yksiin ja silti ne eivät ole ns. perussormuksenkaan vahvuiset.


2016.10.24.%20Pertti%2050v..jpg

   Tässä kortti maan-ilmeilijälle. Serkku-pojalleni miun jok siis maanviljelijä on ja täten syssypuolla 50v. täytti.


2017.1.22.%20Markku%20Miettinen%20Kirsi%

   Tämän vuoden alku alkoi surun merkeissä kun puolisoni veljen jälkipolvessa Luoja päätti niittää "kypsää viljaa".
Tämän kortin, adressin tapaisen, halusin tehdä jäljelle jääneelle leskelle. Tämä oli mielessäni yksi ja ainua mitä voin hänelle tehdä ja antaa. Mitään valmis-sellaista en olisi voinut edes kuvitellakaan, sillä...
...tätä poismennyttä en koskaan naamatusten nähnyt mutta kun aikoinaan tämän hänen kuvansa nettisfääreissä eka kerran näin niin silloin mieleeni nousi että siinä on kasvot jotka tekisi mieleni miun piirtää! Aika kului mutta "aihetta" ei ollut silti tarttua kynän varresta kiinni. Tuli hetki toinen ja aihetta, surua, suunnatonta...