IMG_0015%20%E2%80%93%20kopio.jpg

   Maidoton, gluteeniton, hiivaton, sokeriton, soijaton, pähkinätön...

Pohja:
3,5dl vettä
reilu loraus neitsytoliiviöllyvä
vajaa 1dl tattarijauhoja
1/4dl hirssijauhoja
1dl sokerijuurikashiutaleita
0,5dl Jytte vaaleaajauhoa
0,5dl Jytte tummaajauhoa
2rkl Psylliumia
2tl leivinjauhetta

Tällä kertaa täytteenä:
1 tavansipuli
3 isoa valkkarin kynttä
2 peperonia
1kpl keltainen paprika
1kpl punainen paprika
1kpl keskikokoinen kesäkurpitsa

IMG_0007.jpg

5kpl tomskua
258g kidneypapuja
n.100g paserattua tomaattia
180g katkiksia - ei maustettuja
180/115g herkkusieniä
227/140g ananasta paloina
200/120g simpukoita - ei öljyisiä, eikä maustettuja
185g chili tonnikalaa + sen 2kpl chilit

IMG_0012.jpg

pintaan 200g VioLife for pizza-juustoa.


IMG_0009.jpg

- Tein taikina ihan normaalisti ja
esipaistoin n.10min kiertoilmauunissa +200´C
- Valmistelin mieleni mukaan täytteet ja
pohjan paistuttua täytin pizzan sekä
paistoin +200`C tarpeeksi kypsäksi.


IMG_0016.jpg

   Tavallaan olen käyttänyt Porlammin juustoja ja nyt käytin tätä VioLifen; Violife on ns. tarttuvampaa ja sulapaa kuin Porlammin juustot. Ne eivät sula, leviä, paistaissa kuten tämä VioLife.

IMG_0021.jpg

   Pohja paistui kivan pehmeän rapsakaksi vaikka teinkin eka kertaa jauhoista pizza-pohjataikinan sitten Kaikettomaan ruokavalioon ryhdyttyäni. Hyvä mie!