( Gluteeniton, maidoton, sokeriton. )

2016.1.20.%20Raakakakku.%20P%C3%A4%C3%A4


Pohja:
150g kuorellisia manteleita
3dl rusinoita ( kierrän myös kyivia hedelmiä ja niiden "äkkimakee-sokeria" niin korvasin rusinoista suurimman osan mantelelilla. Tai käytä vaikka taateleita...)

Täyte:
150g cashewpähkinöitä
2 keskikokoista banskua
1dl kookoskermaa ( joko valmista kookoskermaa tai sitten kookosmaito-säilykepurkista se valkoinen kiinteä osa - ei maitonestettä purkin pohjalta )
200g tummaa suklaata ( joko ihan raakasuklaata tai sitten esim. Stevia-suklaata tai jotain muuta mitä voit syödä... )

- Liota manteleita ja pähkinöitä vähintään sen neljä tuntia.
- Jauha mantelit ja rusinat tehosekoittimella muussiksi.
- Muotoile massasta 20cm vuokaan pohja leivinpaperin päälle nostain osan täytteestä vu´uan reunoille.
- Lita pohja kylmään. Esim. jääkaappiin ja tee täyte.
- Sulata suklaa joko liedellä vesihauteen päällä tai sitten mikrossa... kummin vain haluat.
- Jauha pähkinät hienoksi blenderillä tai sauvasekoittimella.
- Lisää banskut, kerma ja tee sileä massa.
- Suklaa vielä sekaan...
- Kaada massa kakkupohjan päälle ja...
- ... kiikuta kakku pakastimeen.
- Koristele vaikka manteleilla, pähkinöillä, suklaahippusilla...

Ota kakku huoneen lämpöön hyvissä ennen tarjoilua TAI
jos YKSIN syöt ( kuten esim. mie... ) paloittele kakku sopiviin paloihin kun se on kohmettunut leikkuukovaksi ja pakasta ns. annospaloina pakkaseesi; voit ottaa sieltä makeanhimoosi oman osasen kerrallansa.
Kun käytät suklaana raakasuklaata niin saat TODELLA suklaan-nälkään vastinetta.