...netti toimii ja ei toimi. Jee, tää on tätä mökkeilyn onnea! Jee!

   Asiaa olisi vaik millä mitalla vaine kun saisi netin toimimaan et saisi eetteriin edes jotain itestään ulos. Joutessain  tässä nakuttelen. Tallennan vaik tekstin ja sit kun netti suvaitsee pätkittäin toimiakkin niin äkkiä "työnnän" tään kirjotukseni eetteriin... Noin niin kuin salakavalasti suunniteltuna... en kerro tätä Netille. Teen vain kaiken tää salassa siltä. Joohan?

   Päällimmäisenä että kuinkahan siellä menee? Arvaan tiety hirmu hyvin. Näin kateellisena ja himpun mustiksenakin varmaan... Mutta onhan se niinkin että kel onni on niin se sit on sen varmaan ansainnutkin. Vaik kyllä on toisaaltaan vanha suomalainen sananlasku: "Kel onni on, se onnen kätkeköön." Mistähän toikin tulee? Miksi ei saisi onneaan näyttää? Miksi se pitää piilottaa vakan alla kuin siinä jossain sanonnassa... vai mikä se oli joka laitettiin sinne alle? 

Mie ainakin haluaisin - tai siis haluan aikanaan jos (ja kun) sen onneni taasen tavoitan jostain maailman Turuilta - toitottaa koko maailmalle kuin onnellinen olen. En halua häveten luikkia onneni kanssa nurkkapieliä pitkin ja salaa kulkea kadun varjoisemmalla puolella. Haluan rehelliseti ja ihan oikeesti kulkea yhdessä. Käsi kädessä, rinnatusten. Suikata suukkosen silloin, toisen tällöin. Olla liki ja kylkikyyryä. Olisikohan Joku sellainen että haluais kaiken tään tehdä kanssani?

 

2014.6.19.%20Kumpulassa%20Nean%20kera%20

 

Taitaa olla "ikävää tää... sä sitä etkö jo nää? Se tarttuu paidan helmaan, siihen kiinni jää. Se tekee kipeää!"