Tein tänään pizzaa kun niin teki mielein miun. Ja kun "ikävissäin" olen niin teinpäs sitten ihan ehta maitotuotteilla elikkäs laktoosittomalla juustolla ja SINIHOMEjuustoa koko Auran kimpaleen laittain - enkä millään kasvis-korvike-juustolla.
Sain tästä ohjeheni määrästä kaksi noin isojen leivinpeltien kokoista pizzaa.

4dl vettä
5rkl neitsyt extra oliiviöllyvä
5dl Viljatuotteen vaaleaa jauhoa
5tl leivinjauhetta

------
Mielen mukaan täytteitä, esim.
n.360g chili-tomattimurskaa pohjalle
400g kebab-lihaa
1kpl ISO punatsipuli siivuina
3kpl ISOa valkkaria silputtuna pieniksi palasiksi
8kpl pepperonia ( siis ei makkaraa vaan "chiliä" ) viipaleina
2prk ananasmurskaa
mielen mukaan juustoja raasteena pintaan;
esim. Violifen ( 400g/pkt ) moggarellaa ja nythän on tullut valkohomejuustoa matkivaa juustoakin - merkkiään en vaine muista...
Miulla oli nyt 350g lakton Edem-juustoa ja se yksi "tahko" Auran Sinihomejuustoa.

90396033_2789652367823005_91643795486476

- Tee taikina.

90664883_207738243787001_825370723046601

- Kaulihde taikina suoraan leivinpaperin päällä haluttuun kokoon ja muotoon.

90324920_200231221392144_297234013590074

- Valmista päälliset, pläjäytä pohjan päälle.

90384628_2640879716188135_39508255252152

( Tässä kuvassain jo juustotkit päällään - paistetusta pizzasta en sattunut ottamaan kuvaa. )
- Paista n.+200´C kunne sopivan värin pintaansa saanut on.

Ps. Onnaa varmaan kokonaan ilman, tahi pienemmälläkin määrälllä, leivinjauhetta.