Tässä tein tuolla netissä yhen niistä "tusinoittain oikein" testejä et millanen olet, mitä nimes sanoo, jne. Nyt vaine oli asian tynkänä et kuis hullu oot - tahi jottain sellasta. Vastaukseksi tuil 99,8% tervejärkinen. Tuntupa vähän ouvolta kun tuntuu et jos ei tässä miun pyörityksessä tuu hulluksi ni ei sit varmaan missään muussakaan. Meinaan et on tää elämätä, tää mätä...

   Tällä hetkellä itellein on suurimmat ja harmahat hiukset kasvattavat murheet Majani Matalainen ja Majani Mahtavinen. Ekassa ilmeni niitä kosteusongelmia ja tätä nykystä epäilen vähän samanmoisista jutskista. Toivottavasti oon väärässä. Poika Poloisessanikin on jottain ongelmaa kosteuden kera. Vienkin se huomenissa autotohtorille; jos sen vois vaikka pesasta jollain tökötillä puhtaaksi...? 

Vähemmästäkin sitä hulluksi tulee, vai mitä? "Eikä tässä vielä kaikki... lisäksi saat..."...oon tänne tuloni jälkeen, sieltä lokakuulta asti, sairastellut myötääsä. Ku yhestä nuhasta ja räkärällistä poies pääsen ni jo toinen on valmiina porstuassa hyäkkäämään sisään. Sekä "tietty" nää hamppini miun. Ne ei onnaa milläskää, eivät tuu kuntoon. Tänään nakkasin kerrankin nettiseni auki ja skriivasin sinne hakusanaksi "poskiontelo" saaden tulokseksi et poskiontelotulehdukset ovat sitä ja tätä ( tuttua tietoa miulle joka oon potennut tätä "koko pienen ikäni" ) - siis "pälä, pälä ja pälä". Mut löyty sieltä uuttakin: poskionteloiden vaivat voi aiheutua ylähampaiden tulehdustilasta. Oonhan mie tiennä että miul ovat hampaideni juuret ja poskiontelot "naimisissa keskenänsä" ja onteloiden tulehdus oirehtii hampaissa - mut näin tyhmänä ku mie ( olen sit varmaankin tuo alkutekstini "hullu" ) ni empäs tuota oo ajatellut, ei oo pälkähtänä aivoihini tippaleipäsiin että hammasrivikin voisi olla tulehtunut ja sit kipuilla poskionteloiden tulehduksina! Jee! Onneksi olkoon taasen miulle! Jos kelle ni miullehhan se tuollanenkin hyvin passaa! Ei sitä kaikille annettaskaa.... PS. tänään kävin ponkteerauksessa - olipa ihanaa! ( Ja pas....at! )

2014.12.29.%20saunaan%20%283%29.jpg

   Tuolla lautehilla, saunain ihanaisen ylisillä, mietin mie tässä taasen asioita monia. ( Minuun taitaa näköjään "päteä" sanonta: "Ajatukset ne on jotka ajan vie." kun tuntuu et ainahan mie jottain ajattelen ja pähkäilen... ) Nyt pähkäilin et näin ku nainen olen ja kait sitä myöten naisellisen hullun turhamainenkin ni kesäisin mie olen ain sheivannut kinttuin. Ns. kesäisimmät kuukaudet vain. Ka kun kinttuin tuuppaavat ollee aikaslailla karvasta sorttia.... Mutta nyt mennyt talvipa oli poikkeuksellinen; sheivailin joulukuulle asti! Vau! Mut sit annoin periksi tietyistä syistä... ja nyt on tää "juurikasvustoni" sit saanut rehottaa ihan mielin määrin. Ka, kasvakoot.

   Aloin tänään suunnittelemaan vessani seinälle yhtä tekstiä. Teippailin sinne ensin "suuntaa antavat" teipit ja sitten aloin hahmottelemaan kirjaimia koukeroisia. Toivottavasti sen sinne valmiiksi saan. Siis et toivon että hyväksyn sen sinne, että se käy visuaaliseen silmääni miun. Näyttää passelilta ja kauniilta. Se on eräs teksti joka on siskoni vessan seinällä ja nyttemmin myös tyttäreni miun vessan seinällä. Ja - nyt haluan sen omanikin seinälle. Katotaan tuleeko valmista, jääkö se sinne asumaan... vahi kipaseeko jonnekkiin muualle - kotiin parempaan, ei niin hullumpaan?