Voi tätä odotuksen vähintäänkin yhdeksää eri kuukautta - ei kun vaihettapa...

   Se on sitten taasen pitänyt Humisevallaharjulla Mummeron hermoja pinteissään - tämä jännitys-momentti suurenmoinen.

128683370_372011877199773_86472394114442
 
- Ensin sitä jänskättää että tekeekö Peikkonen enää lisää lehtiä?
- Sitten sitä on aikansa tiirailee ja tuumailee ettäs tuostahan se voisi uuden tehdä - tuosta kohtaa juurikin....?
- Välillä tulee tunne ettäs tuostahan se muuten nyt uutta ilmoille iloksein änkee - eiks vaine? Katsokaatte nyt! Ihan varmasti... Ja pettymys kova kun näin ei tapahdukkaan.
- Muttas annas olla kunne se sitten näin päin käykin; alku uuden ujaan alkavi ja se ihan OIKEESTIKIN siihen runkoonsa vihiriään kasvaa, se uusi alku uljas! ...
- Jännitys-momento nousee tappiin ja vuotossa on ettäs kasvaako se tuo uusi lehti nyt siihen? Onko Peikolla tällä voimia kasvattaa uusi lisäke siihen kylkeensä? Riittääkö ravinteensa? Mites lämpö, mites tila? Entäs sitten valo ja olot sekä tilat nuo vaativaiset?
- Pituutta kun pennulle tälle lisää tulee päivä päivän jälkehen, niin sitten sitä alkavi vuottaa ettäs kuis pitkälti sitä nyt sitten tuleekaan?
 
   Kunne pituus täysinäinen ehätetty on saavuttaa, niin sen jälkehen alkavi taasen omat jänskät paikat....
- Mites on - kasvaako vartensa tuon lehtiruodon päähän lehti vahi ottaako se ja kuihtua kupsahtaakin poies jo ennen syntymäänsä tuota tulevaista ja ennakoitavaista?
- Jos lehden alku piskuinen ( tahi vähemmän piskuinen ) kasvaa rauhassa saapi; hyvin voi ja vihiriänä olla ellostelee, niin sen jälkehen sitten mitintään tuleekin kymysys, ettäs aukiiko tämä uusi uutukainen synnyttettävä lehtinen, vahi jääkö kerällensä ja ka´ - siin se riemu sitten olikin... ?
- JA jos auveta sittenkin meivaavi ja näyttäisi, ettäs lehtihän se siitä sittenkin tulevi, niin sittenpä sitä vasta toin teolla alkavi jänskättämään!
- Lehti tuo tulevainen, ja jo - saanen sanoa - olevainenkin: onko se haulikolla lävitsensä ammuttu jo syntyissään vahi pitääkö Mummeron tään Humisevanharjun jostahin etsiä näppiinsä tussati oma ja alkaa reijittämään sitä ihan omin kätösin!!!