... Humisevallaharjulla.
Ajattelin et onnaahan se kakun teko ilman mitään sokrua, eiköstä vaine...
Tutkailin netin syövereitä; äijän vähän siellä on ohjeita täysin sokerittomista kakkupohjista!
Ajattelin et onnaahan se kakun teko ilman mitään sokrua, eiköstä vaine...
Tutkailin netin syövereitä; äijän vähän siellä on ohjeita täysin sokerittomista kakkupohjista!
Jos ei muuta ni Steviaa, Erytritolia, tms. vähintään "makeutukseksi" mukaan on laitettu.
Itsellein ei tää/nyt kelpaa, ei. ILMAN sokrua, meinaa miul tällä kertaa myös TÄYSIN ilman korvaavia makeuttajiakin. Piste.
Tein sit tällaisen kokeilun:
omppujen keruuseen omasta Omppu-Pomppu-puusta ja aamusmoothie saa nyt sit olla joku aamu vaille yhtä piskuista banskua.
Joku 5kpl kotimaista omppua soseena: n.2dl?
omppujen keruuseen omasta Omppu-Pomppu-puusta ja aamusmoothie saa nyt sit olla joku aamu vaille yhtä piskuista banskua.
Joku 5kpl kotimaista omppua soseena: n.2dl?
1kpl pieni banaani soseena
5kpl kananmunia tosi kestävänä vaahtona
1,5dl pottujauhoja
1dl tummaa jauhoseosta
1dl samaista vaaleaa
1,5tl leivinjauhetta
- Omput ja bansku soseeksi.
- Vatkade kananmunat vaahdoksi kestäväksi.
- Sihdaten keskenään sotketuista jauhoista osa munavaahtoon.
- Omput ja bansku soseeksi.
- Vatkade kananmunat vaahdoksi kestäväksi.
- Sihdaten keskenään sotketuista jauhoista osa munavaahtoon.
- Sose vaahdon sekaan; kääntele varovasti.
- Loput jauhot sihdaten mukaan.
- Loput jauhot sihdaten mukaan.
Älä vatkaa! Kääntele käsin mahd. vähän taikinaa tätä!
- Kiertoilmauunissa +170' C kunne valmista tulee.
Käytössäin oli n.22cm. irtopohjavuoka ja saan tuosta joka kaksi tahi kolmekin KAKKUkerrosta
Käytössäin oli n.22cm. irtopohjavuoka ja saan tuosta joka kaksi tahi kolmekin KAKKUkerrosta
Kommentit