... Humisevallaharjulla.

   Ajattelin et onnaahan se kakun teko ilman mitään sokrua, eiköstä vaine...

   Tutkailin netin syövereitä; äijän vähän siellä on ohjeita täysin sokerittomista kakkupohjista!
Jos ei muuta ni Steviaa, Erytritolia, tms. vähintään "makeutukseksi" mukaan on laitettu.
   Itsellein ei tää/nyt kelpaa, ei. ILMAN sokrua, meinaa miul tällä kertaa myös TÄYSIN ilman korvaavia makeuttajiakin. Piste.
Tein sit tällaisen kokeilun:

299742504_629484688439983_14157181806763

omppujen keruuseen omasta Omppu-Pomppu-puusta ja aamusmoothie saa nyt sit olla joku aamu vaille yhtä piskuista banskua.

Joku 5kpl kotimaista omppua soseena: n.2dl?
1kpl pieni banaani soseena
5kpl kananmunia tosi kestävänä vaahtona
1,5dl pottujauhoja
1dl tummaa jauhoseosta
1dl samaista vaaleaa
1,5tl leivinjauhetta

- Omput ja bansku soseeksi.

299088657_640856854265547_72200148948332

- Vatkade kananmunat vaahdoksi kestäväksi.

299603932_2246238515525121_7696741409447

- Sihdaten keskenään sotketuista jauhoista osa munavaahtoon.
- Sose vaahdon sekaan; kääntele varovasti.

299597340_392877979586061_82349768123742

- Loput jauhot sihdaten mukaan.
Älä vatkaa! Kääntele käsin mahd. vähän taikinaa tätä!
- Kiertoilmauunissa +170' C kunne valmista tulee.

300022116_954991742567746_23181615918318

    Käytössäin oli n.22cm. irtopohjavuoka ja saan tuosta joka kaksi tahi kolmekin KAKKUkerrosta