... kun poskiontelosi ovat tulehduksessa. Niissä ei ole räkää mutta ilma ei kulje. Koskee, on kipeää, sattuu.

... kun niveliisi koskee mutta mistään ei löydy syytä. Ei reumaa, ei sitä, ei tätä. Mutta kipu on kanssakulkijani aina. Aamulla kun herään se on jo valmiina siinä vieressäni sängyssäni, päälläni - sisälläni nivelissäni. Ja viimeisenä ehtoolla: menen sen/niiden kera nukkumaan. Kipua joka ei vielä kaipaa jatkuvaa lääkitystä - puhumattakaan kovia lääkkeitä, mutta silti tässä se on; minussa.

... kun yrität saada kotisi asumiskuntoon - kuten mie - ja et saakkaan sitä tehhä. Sillä ensin pitää "pokkuroida" taloyhtiötä/hallitusta lupia anoen ( kuten miun ) vaik on kyse vain miun ilmastointini puhistuksesta ja mie sen maksasin - todistetusti työnsä osaajien tekemänä.

... kun autosi "tuoksuu" ku rankkitynnyri ja siin tuoksussa on tympiää olla ja ajaa mut autopesijä tuo tietäväinen suosittelee verhoilujen pesua vasta keväämmällä kun ulkoilma kuivattaa ja raikastaa sen sit "jälkilöylyissään" paremmin.

... kun sielusi kaipaa toista viereen öiksi - mielellään sitä tiettyä siihen - mutta en sitä saa.

... kun kroppasi kaipaa toista "petikaveriksi" - sitä tiettyä persoonaa - mut en sitä saa.

... kun mielessäsi on idea hautumassa mutta kunne saan sen toteutettua taasen tuonne seinälle ( eteisen seinälle ) niin se vaatii viel paljon ajattelua, suunnittelua, hahmottelua ja aikaa sekä PALJON hikeä että tuskaa.

... kun ikävä on lähteä sukusi mökille kauaksi mut miulla ei ole polttoaineisiin rahaa "tuhlata".

... kun hampaasi ei ole kunnossa ja tiedät että siitä on varmaan luopuminen edessä - mut en halua! Haluan pitää kaik omat hampaani tallessa purukalustossain.

... kun tiedät että siulla on tuhat ja sata ideaa aivoissasi odottamassa ilmoille pääsyä ja toteuttamistaan mut kun miul ei ole pääomaa niiden toteuttamiseksi.

... kun haluat katsoa saman elokuvan aina yhä uudestaan - jälleen. Se tunne mikä siinä elokuvassa on,se saa miut koukkuun... se tunne on joku maaginen.

... kun valokuvaat ja osut oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan. Tiedän saavani juuri sen parhaan, sen ihanimman ja mahtavimman kuvan. Voi sitä iloa, riemua ja onnen tunnetta!

... kun ymmärrätte ystäväsi kera toisianne jopa ilman sanoja. Se tunne, se yhteisymmärrys on sanoinkuvaamaton. Hoidan/hoida ystävyyttäsi - se on kallis lahja, se ystävyys.

Elo%20ilta-auringossa.%20Kumpula-tila%2C

... kun iloitset jokaisesta alkavasta päivästä, jokaikinen aamu. Illalla en tohtisi millään mennä maate kun en voi viel "luopua" tästä päivästä.