68543597_465523687616296_814079388028397

Kaiketon; gluton, maidoton, sokeri-sokeriton, soijaton, hiivaton, jne..

50g leivonta-kasvisrasvaa
3/4dl Erytritoli-sokrua
0,5kpl kananmunaa/pienen pieni kananmuna
2dl Viljatuotteen hvaaleaajauhoa
---------
1 sitruunan mehu
2dl vettä
1/2 sitruunan raastettu kuori
1dl Erytritoli-sokrua
2 kananmunaa
2rkl Maizena-maissijauhoja
25g leivonta-kasviarasvaa ( voi jättää poiskin... )

- Vaahdota rasva ja sokeri valkiaksi vaahdoksi.
- Lisää kananmuna vaahdon joukkoon.
- Sitten viellä jauhot, ja paista....
....kiertoilmauunissa +180´C kussa pohja valmis on.
- Nosta jäähtymään koko helahoito.
- Miulla oli n.19cm¤ irtopohjavuoka.

- Keitä koko sitruunakiisseli joko pinnoitetussa teflonkattilassa käyttäin muovista tahi puista sekoitinta.
ÄLÄ keitä METALLISESSA astiassa/kattilassa!

68629663_407849683172690_200303032573886

- Tai sitten kiehuta vettä kattilassa ja hauduta sen päällä olevassa kulhossa niin ikään puisella tahi muovisella kapustalla hämmentäin - kuten mie mm. tein.
- Laittele kaik ainekset tähän kulhoon ja ota AIKAA mukaasi, asetu aloilles, hämmennä koko ajan ja keitä kiisseli kasaan.
Ota vaikkas lukukirja tahi lehtinen siihen mukaasi ja nauti hetkestä tästä!
- Kunne kiisseli on valmis lisää hiven jäähtyneen kiisselin sekaan rasvanokare tahi jätä lisäämäti.
- Kumoa ja asettele kiisseli kakkupohjan ylle.

- Tarjoile siltänsä tahi vaikkas jonkun maitopohjaisen kasviskorvikkeen kera - tahi vaikkas ihan oikian jätskin, kretan, tms. kera. Ja vasiten juurikin tehtynä, lämpimänä...